Calendar Ortodox 2024

 Politica de confidențialitate


Această politică de confidențialitate se aplică aplicației Calendar Ortodox 2024 (denumită în continuare „Aplicație”) pentru dispozitivele mobile care a fost creată de appventure (denumită în continuare „furnizor de servicii”) ca serviciu gratuit. Acest serviciu este destinat utilizării „ASA CUM ESTE”.


Colectarea și utilizarea informațiilor


Aplicația colectează informații atunci când le descărcați și le utilizați. Aceste informații pot include informații precum


Adresa de protocol de internet a dispozitivului dvs. (de exemplu, adresa IP)


Paginile Aplicației pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe acele pagini


Timpul petrecut pe aplicație


Sistemul de operare pe care îl utilizați pe dispozitivul dvs. mobil


Aplicația nu adună informații precise despre locația dispozitivului dvs. mobil.


Furnizorul de servicii poate folosi informațiile pe care le-ați furnizat pentru a vă contacta din când în când pentru a vă oferi informații importante, notificări necesare și promoții de marketing.


Pentru o experiență mai bună, în timpul utilizării Aplicației, Furnizorul de servicii vă poate solicita să ne furnizați anumite informații de identificare personală, inclusiv, dar fără a se limita la e-mail. Informațiile pe care Furnizorul de servicii le solicită vor fi reținute de către aceștia și utilizate așa cum este descris în această politică de confidențialitate.


Acces terță parte


Doar datele agregate, anonimizate sunt transmise periodic către serviciile externe pentru a ajuta Furnizorul de servicii să îmbunătățească Aplicația și serviciul acestora. Furnizorul de servicii poate partaja informațiile dumneavoastră cu terți în modurile descrise în această declarație de confidențialitate.


Vă rugăm să rețineți că Aplicația utilizează servicii terțe care au propria lor Politică de confidențialitate privind gestionarea datelor. Mai jos sunt legăturile către Politica de confidențialitate a furnizorilor de servicii terți utilizați de Aplicație:


Furnizorul de servicii poate dezvălui informații furnizate de utilizator și colectate automat:

 

conform prevederilor legale, cum ar fi respectarea unei citații sau a unui proces legal similar;

 

atunci când cred cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a-și proteja drepturile, pentru a vă proteja siguranța sau a altora, pentru a investiga frauda sau pentru a răspunde unei cereri guvernamentale;

 

cu furnizorii lor de servicii de încredere care lucrează în numele lor, nu au o utilizare independentă a informațiilor pe care le dezvăluim și au fost de acord să adere la regulile stabilite în această declarație de confidențialitate.

 

 

Drepturi de renunțare

 

 

Puteți opri cu ușurință toată colectarea de informații de către Aplicație dezinstalând-o. Puteți utiliza procesele standard de dezinstalare care pot fi disponibile ca parte a dispozitivului dvs. mobil sau prin intermediul pieței sau rețelei de aplicații mobile.

 

Politica de păstrare a datelor

 

Furnizorul de servicii va păstra datele furnizate de utilizator atâta timp cât utilizați Aplicația și pentru un timp rezonabil ulterior. Dacă doriți ca aceștia să șteargă Datele furnizate de utilizator pe care le-ați furnizat prin Aplicație, vă rugăm să-i contactați la forlandia94@gmail.com și vă vor răspunde într-un timp rezonabil.

 

Copii

 

Furnizorul de servicii nu utilizează aplicația pentru a solicita în mod conștient date de la sau pentru a le comercializa copiilor sub 13 ani.

 

Aplicația nu se adresează nimănui cu vârsta sub 13 ani. Furnizorul de servicii nu colectează cu bună știință informații de identificare personală de la copiii sub 13 ani. În cazul în care Furnizorul de servicii descoperă că un copil sub 13 ani a furnizat informații personale, Furnizorul de servicii le va șterge imediat de pe serverele sale. Dacă sunteți părinte sau tutore și știți că copilul dumneavoastră ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să contactați Furnizorul de servicii (forlandia94@gmail.com) pentru ca acesta să poată lua măsurile necesare.

 

Securitate

 

Furnizorul de servicii este preocupat de protejarea confidențialității informațiilor dumneavoastră. Furnizorul de servicii oferă garanții fizice, electronice și procedurale pentru a proteja informațiile pe care Furnizorul de servicii le prelucrează și le păstrează

 

Schimbări

 

Această Politică de confidențialitate poate fi actualizată din când în când din orice motiv. Furnizorul de servicii vă va anunța cu privire la orice modificare a Politicii de confidențialitate prin actualizarea acestei pagini cu noua Politică de confidențialitate. Sunteți sfătuit să consultați această Politică de confidențialitate în mod regulat pentru orice modificări, deoarece utilizarea continuă este considerată aprobarea tuturor modificărilor.

 

Consimțământul dvs

 

Prin utilizarea Aplicației, sunteți de acord cu prelucrarea informațiilor dumneavoastră, așa cum este stabilit în această Politică de confidențialitate acum și astfel cum am modificat-o de noi.

 

Contactaţi-ne

 

Dacă aveți întrebări cu privire la confidențialitate în timp ce utilizați Aplicația sau aveți întrebări despre practici, vă rugăm să contactați Furnizorul de servicii prin e-mail la forlandia94@gmail.com.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Privacy Policy

Política de Privacidad

Política de Privacidade